O voditeljici

Vasilisa

Ako se pitate kome se dajete u ruke, ovako stoje stvari:  prvostupnica sam transpersonalne psihologije (B.A. transpersonal psychology), dipl. fem. Ženskih studija, punopravna članica Centra za psihodramu Zagreb, certificirana psihodramska praktičarka, što znači da posjedujem licencu za terapijski rad s nekliničkom populacijom.

Trenutačno sam u edukaciji za Jungian coachera, pri ICT akreditiranom programu i članica sam Udruženja za analitičku psihologiju u Sloveniji. Posjedujem iskustvo vođenja psihodramskih radionica, procesnog rada, kao i individualnog coachinga.  U stalnoj sam superviziji i individualnoj analizi kod analitičkog psihoterapeuta, jer je to nepisani zakon profesije kojom se bavim. Imam više od pola stoljeća, a život me uvjerio da pamet često dolazi tek nakon iskustva.

U radu gotovo uvijek upotrebljavam(o) simbole, bajkovne ili literarne predloške, kao i ostali tool-kit za Jungovski pristup u skrivene dijelove svijesti. Vizualni predložak koji vidite prikazuje Vasilisu premudru, omiljenu heroinu iz priča o babi Jagi, a ona je ovdje da i mene i sve klijente podsjeti kako individuacija nije nedostižan cilj.

Manuela Zlatar

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *